Uitnodiging

Het bestuur van de Stichting MPTTP nodigt u van harte uit voor de 20ste MPTTP, die op zaterdag 28 augustus 2021 op de terreinen van het Infanterie Schietkamp (ISK) en het Nationale Park de Hoge Veluwe (NPDHV) zal plaatsvinden.

Het programma

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

06.00u: Aankomst eerste deelnemers, ontbijt en verwelkoming door het secretariaat van de Stichting MPTTP in loods 410 van het Defensie Magazijnen Complex Harskamp (DMCH).

08.00u: Start keuringen (dierenartsen en hoefsmeden). De harnachementscontrole vindt plaats voorafgaande aan de start. Een tiental veterinaire studenten van de Universiteit van Utrecht assisteert hierbij onze juryleden.

09.00u: Start van het eerste deel van de Prestatietocht.

11.00u: Aankomst van het eerste team op de rustlocatie, gelegen op de Houtkamp 12 te Otterlo.

De rustlocatie is dit jaar i.v.m. de covid-19-maatregelen uitsluitend ingericht voor de rust en verzorging van paarden en deelnemers. De paarden zullen voor aanvang van het tweede gedeelte van de tocht op de rustlocatie worden gekeurd.

Bij het Visitors Meeting Point (VMP) van het NPHV kunt u gedetailleerde informatie krijgen en tevens onder het genot van een broodje/kopje koffie met de deelnemers, vrijwilligers en leden van de organisatie van gedachten wisselen. 

13.00u: Start van het tweede deel van de Prestatietocht.

15.00u: Vinden de laatste veterinaire keuringen plaats.

16.00u: Aanvang social bij loods 410 met hapje en drankje. Tijdens deze social vindt de prijsuitreiking plaats. 

20.00u: Einde van de 20ste MPTTP.

Waar vindt de 20ste MPTTP plaats?

Zowel de start, finish als de social zullen plaats vinden op één locatie, te weten het Defensie Magazijnen Complex Harskamp aan de Hoogbuurloseweg 6, 6732 ES Harskamp; de thuisbasis van onze Stichting.